Cursuri

Cursurile DentalSchool sunt destinate atat celor care urmeaza o scoala postliceala sanitara, cat si celor care au absolvit-o si profeseaza deja in domeniul medical (asistente de medicina generala, farmacie si asistente de medicina dentara).

Cursurile pentru formarea asistentilor de medicina dentara se desfasoara in functie de numarul de cursanti ai unei grupe si de disponibilitatea acestora, programul fiind unul flexibil.

Prin intermediul acestui curs, veti afla notiunile de baza, comportamentul adecvat și rolul asistentului dentar. De asemenea, veti dovedi cunostintele teoretice in timpul stagiului de practica oferit de partenerii nostri. Nu este suficienta doar detinerea informatiilor, ci si dovedirea lor prin practicarea continua si instruirea permanenta in ceea ce priveste noile metode de tratament.

Cursantul va invata cum sa realizeze sarcinile pe care le va avea de indeplinit, spre exemplu: cum sa completeze corect fisele pacientilor, cum sa prepare tratamentul si cum sa ii ofere sprijin medicului, precum si cum sa asigure conditiile igienico-sanitare. Un asistent dentar nu este doar un simplu ajutor al medicului și nu se ocupa doar de fisele pacientilor, de receptia cabinetului sau de igienizarea acestuia. Un asistent dentar este o prezenta obligatorie intr-un cabinet stomatologic. Acesta se ocupa cu prepararea anumitor tratamente, empatizeaza cu pacientul sau dezinfecteaza si sterilizeaza echipamentele si instrumentarul.

BENEFICII

Diploma

Dupa ce ai absolvit cursul (ai promovat cu bine, obtinand rezultate satisfacatoare la evaluare), vei primi o certificare, care sa ateste urmarea acestor studii si punerea in practica a cunostintelor dobandite.

Scrisoare de recomandare

Dupa terminarea cursului, vei avea parte de recomandarea noastra, care te va ajuta sa obtii un loc de munca mult mai usor.

Curs practic

Cursul nostru nu inseamna doar dobandirea cunostintelor teoretice, ci si punerea lor în practica. Datorita parteneriatelor noastre, vei avea sansa de a practica ceea ce ai invatat in timpul celor 3 luni.

Oportunitati de angajare

Dupa cum spuneam, la finalul cursului, vei avea parte de recomandarile noastre.
Astfel, vei deveni pregatit in doar cateva luni si vei putea obtine un loc de munca mai usor.

CURS pentru ASISTENTE de MEDICINA DENTARA


Programul cursului:


1. ROLUL ASISTENTULUI IN MEDICINA DENTARA
2. INFECTIILE IN CABINETUL DENTAR
3. URGENTELE MEDICALE GENERALE
4. URGENTELE DENTARE IN UNITATILE MEDICALE
5. CONTROLUL INFECTIILOR SI MENTINEREA CONDITIILOR IGIENICO-SANITARE
6. MANEVRAREA SI DEPOZITAREA DESEURILOR PERICULOASE SI MENAJERE
7. NOTIUNI DE ANATOMIE CLINICA A REGIUNII GATULUI SI CAPULUI
8. NOTIUNI DE MORFOLOGIE DENTARA
9. AFECTIUNILE STRUCTURILOR MOI SI DURE ALE CAVITATII BUCALE
10. UNITUL DENTAR SI ACCESORIILE LUI
11. INSTRUMENTARUL FOLOSIT IN MEDICINA DENTARA
12. SEDINTELE DE ODONTO-TERAPIE RESTAURATOARE
13. SEDINTELE DE ENDODONTIE
14. SEDINTELE DE CHIRUGIE DENTARA
15. SEDINTELE DE TERAPIE PARODONTALA
16. SEDINTELE DE PROTETICA DENTARA
17. SEDINTELE DE ORTODONTIE
18. COMUNICAREA INTRE CADRELE MEDICALE SI PACIENTI
19. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PACIENTILOR/ ASISTENTULUI DENTARConditii de admitere:


Elev sau absolvent de scoala postliceala sanitara

Acte necesare:


- Fisa de inscriere.
- Certificat de nastere, carte de identitate si, in cazul schimbarii numelui, certificat de casatorie, in copii si in original
- Diploma de bacalaureat sau certificat de absolvire a liceului.
- Adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie al candidatului, din care sa rezulte ca este sanatos clinic si apt pentru "curs perfectionare asistent de medicina dentara"
- DOSAR.

Taxa de participare este de 1000 RON

Ce vei avea de castigat?

În primul rand, vei castiga timp. Durata de desfasurare a cursurilor este scurta si se pliaza programului tau. Apoi, prin intermediul acestui curs, vei învata lucruri noi sau iti vei dezvolta cunostintele si abilitatile deja dobandite in urma unei scoli postliceale sanitare.
Vei primi o diploma oferita de DentalSchool. Vei reusi sa te angajezi mult mai usor datorita practicii pe care o vei face la partenerii nostri si datorita recomandarilor noastre. În plus, vei putea beneficia de un salariu mai mare decat în medicina generala.

 

Inscrie-te la cursurile de asistent de medicina dentara!


Înscrie-te acum